Inget hajsim, 220 m ovanför marken istället

God eftermiddag, eller ja god natt för er. Idag hade jag ledigt från skolan som sagt för att vila. Men Jag tänkte dra och simma med hajar, så jag gick bort till där ”haj-bussen” skulle hämta upp folk och så frågade jag honom vad det skulle kosta och om det var okej att bara hoppa på där. Men icke! Man var tvungen att boka innan, för han kunde inte veta om de var fullbokade eller om där bara var en som skulle simma. Och var man bara en i hela gruppen så blev det inte av…

Sky tower utifrån, man kunde hoppa från den högsta nivån, men det kosta typ 1300:- så får se om det blir av eller inte, kanske blir fallskärmshoppning istället:D

 

Aja, så jag sket i det och åkte upp till toppen av sky tower istället. VILKEN UTSIKT!! Shit, helt otroligt, jag ville inte åka ner därifrån sen. Så först var jag på den ”lägsta nivån” som jag tror var på 193 m. Sen åkte jag upp till 220 m höjd ovanför marken, det va rätt häftigt ;D Och pepprade med bilder såklart, så det blev nån panoramabild och lite ”vanliga” och lyckades äntligen hitta filmningsfunktionen så det blev en del filmer också. Men jag vet ju inte hur f*n man lägger upp videobloggar heller, haha. Mikaela kan du hjälpa mig, igen? *-* Aja, det var fantastiskt och man kunde se ut över hela Auckland. Så snackade jag lite med ett canadensiskt par, det var mannen som kom fram och pratade med mig och undrade vilken lins jag hade på kameran. Han hade också en 5D mII med ett 24-70 2,8/f hihi, kamerakompisar ;D Hans fru tyckte kameran var jobbigt tung de gånger hon fotat med den. Sen fick jag fota ett par med deras dotter med deras lilla kompaktkamera, men ungen ville inte vara med på bild så det blev bara de två, dagens goda gärning, check!

Auckland :D

Sen när jag kom tillbaka till hotellet så prata jag men killen jag snackat med igår om hajgrejen och sa att det inte gick att bara åka dit och inte förboka. Han tyckte det va konstigt för de hade sagt till honom igår när han ringde att det bara var att komma ner. Mysko… aja, i vilket fall som helst så ringde han dom igen för att bokade det åt mig, men dom svara inte så jag skrev upp mitt namn och när jag ville åka, så skulle han fixa det åt mig sen, wiii :D Awsome dude is awesome! Så på lördag kl 1:30 PM drar jag iväg till den här djurparken/akvariet för att simma med hajar :3 och sen antagligen gå en runda på djurparken. Dom har en såndär tunnel under vatten så det simmar djävulsrockor, hajar och annat mys ovanför en, AWESOME! Ni som känner mig vet att jag är beyond kär i allt under vattnet. Hade en chans att hänga med på en tur upp till den nordligaste punkten på NZ och på vägen bl a simma med delfiner. Men detta var en 3 dagars tur och jag känner hellre för att dra ut på småsaker i närheten av Auckland istället.

Det var nät jag var på lägsta nivån, ca 193 m.

Ursäktar bilden, osminkad och inte direkt pepp på att bli fotad, men jag offra mig för bloggen ._.''

Så helgen blir det hajsimning, ut till en nationalpark som heter One three hill, kanske ut till några stränder och gå där, men inte helt säkert. Nu ska jag iväg och fixa nått att käka och sen sätta mig i en park som är precis bredvid som tydligen är väldigt populär bland studenter bl a. När jag såg den uppifrån sky tower så var min eftermiddag säkrad :D Så det blir nog subway take away och sitta i parken med en bok och sola lite.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0