Lugnande update till mamma

Sitter nu i hong kong och väntar på nästa flyg. Incheckning, hitta gate och allt det där gick jättesmidigt både i nya zeeland och att hitta gateni hong kong. Jag hade BARA 2, 2 kilos övervikt på bagaget! Och typ 1-2 kilo för mycket i handbagaget... hon frågade om jag hade en laptop i och då va det okej, hihi! :D Mycket smidigt över lag hittintills. På första flyget satt jag och en gammal tant själva på en tre-rad, så sätet mellan oss var ledigt, tackar för det och la upp benen där :D Hon sa sin handväska på sin halva av extrasätet ;)

Sista rycket

Så, nu har jag nästan packat klart allt, det är datorn som ska ner också, sen ska jag checka ut, fixa nått att käka. Kom ju på att jag får tillbaka $20 när jag checkar ut! Så jag måste verkligen käka, käkade som sagt inget igår då kortet krångla... Så, sista rycket och sen drar jag! På gott och ont, kommer sakna folk här nere...

packat och klart

Nu sitter jag här på min dubbelsäng och har packat ihop allt, packat ner handbagaget, insett att jag har en nagelsax... som inte ligger i bagaget... Får lösa det på nån vänster. Men jag ska nog gå och lägga mig strax. Jag kommer sakna Nya zeeland, verkligen. Bloggar när jag kommit hem, eller om jag hinner imorgon.

Nyckel miss, högst underhållande, läs!

Sista dagen… Jag vill inte åka hem! Inte nånstans! Jag vill stanna här, i det varma sommarregnet utan att frysa. Jag vill stanna på uteserveringen i den varma brisen och njuta av solen. Jag vill bada.

Jaja, jag lär åka tillbaka till det här underbara landet någon gång i framtiden iaf.

 

Nu har jag packar klart, nästan, fått igen resväskan (!), gjort det segerdans, kommit på att jag måste öppna den igen… haha!

 

Igår var trevligt iaf, det blev en spontan utgång med trevligt folk. Först var vi på samma ställe som förra helgen och snackade, beställde in tekannor (med drinkar i, hur charmiga som helst) Sen skulle vi vidare och vi åkte upp till keyroad (stavningen där någon?) och hittade ingenstans som föll herrarn i smaken så vi hamnade längst ner på gatan i nån stor, tråkig, gammal pub och tappade bort en del av sällskapet. Som sedan återfanns när vi insåg att dom gått igenom sidodörren. Sen gick vi vidare och stannade för matstop, gick vidare ner till Queen street och fick konstaterat att större delen av umgänget ville hem, så det blev ett till depostop på burger king och sen tog de en taxi hem. Det var lite trist att behöva säga hej då, 2 av dem har jag ingen aning om när jag får träffa igen… Sen gick jag de drygt 200 m hem, nära och bra, och varvade ner med lite musik och pratade med lite folk hemma i Sverige.

 

Vaknade runt kl 10 när jag insett att jag glömt sätta igång väckarklockan… Börjar fixa mig och sen ut på stan för att införskaffa:

 

1.       Red Bull till Stokki

2.       Souvenir/födelsedagspresent till Lina

3.       Present till världens bästa mentor (Petra)

4.       Snowballs till pappa, och en påse till mig att ha under flygresan.

5.       Fashion tejp!

 

När väld et var inhandlat så var det tillbaka till rummet och börja packa. Och det gick! Efter några om och men så. Sen skulle jag unna mig en dusch och klär mig smakfullt i handduk och slänger ner schampo, balsam och tvål i en påse och tar nyckeln från fönsterkarmen, låser dörren och stänger. Sen kom jag på att jag skulle ha något i rummet som jag glömt och vänder mig om för att öppna. Självklart är där låst, jag låste ju precis, så jag tar nyckeln, som jag har i handen och ska låsa upp. Men det är inte nyckeln jag har i handen, utan en minimaskara… Jag hade alltså tagit maskaran istället för nyckeln i fönsterkarmen och inte märkt något. Så nu står jag där, i handduk, men en påse med schampo i och en minimaskara i handen och har låst mig själv ute… STABILT!! Jag börjar skratta åt mig själv och finner det hela rätt komiskt och ser mig själv i huvudet ta hissen ner, gå fram till receptionen och be dom gå upp och öppna för mig… Nej, det tänker jag inte göra! Så jag börjar knacka på på rummen bredvid. 9C, nej… 9D nej… 9E nej… shit vad ska jag göra?! Knackar till slut på 9F också och en lång mörk kille öppnar och ser en aning förvånad ut (klart, en liten tjej iklädd handduk knackar på… ><” ) Och jag förklarar mig och ber honom ta hissen ner och hämta någon som kan öppna till mig. Han skrattade lite och sa att han bara skulle ta sin nyckel och sen skulle han ner och hämta någon. WIN!  Efter ett tag kommer de tillbaka och jag kommer äntligen in i mitt rum, tar NYCKELN! Och sen går jag och duschar… Dagens händelse, lätt. Nu ska jag gå och fixa något att käka, överväger att bjuda killen på en kopp kaffe som tack, men han e nog inte kvar på rummet…

Fejkad glädje över att åka hem...

Uppdaterar senare!


Sista skoldagen...

Sista dagen i skolan… Vart rätt chill, fick sovmorgon, kom dit vid 10, photoshopade 40 min nått, sen lunch, och sen kollade vi på bl a bilderna från min nude shoot ifrån i förgår. Sen hade jag planerat att åka in till stan och provpacka och sen gå en runda på stan kanske. Men icke! Det blev stranden med Daniel, Viktor och Adam istället. Viktor och Adam är tillfälligt inneboende hos Daniel då dom var i Christchurch när jordskalvet var.  Jag hade inga badkläder med mig så jag satt och chilla medans de andra badade sen drog vi hem, killarna skulle duscha och sen drog vi ner och käkade. Efter det tog jag bussen hemåt och blev överlycklig när det ösregnade när jag kom in till stan! Galet vad jag har saknat att gå i ösregn, i shorts, bli dyngsur och inte frysa :D Underbart!

Stranden jag redan glömt namnet på...

Tre små prickar som kastar gris eller nått i vattnet ;D

Blev någon kass egobild också

Sen är det allmänt kännt att jag har en aning svårt att vara seriös på bild

 

 

Sen tog jag tag i saker och ting och provpackade och till min stora förvåning så gick nästan allt ner! Ska ta och planera det hela lite bättre imorgon, eller ner, spontan seriöst packa och åtgärda det som inte funkar. Samt ut och köpa redbull till Stokki, snowballs till pappa, och födelsedagspresent/souvenir till Lina :D hihi!

Slänger in lite bilder från dagen också, under tiden som jag pratar med en av de ovanligt många Viktor jag lärt känna på senaste tiden. Tror jag är uppe i 4 st på mindre än två veckor…

 

Tog en latte på vägen hem, fint han stava mitt namn, trots att jag fick bokstavera det åt honom...

Ursäktar för kassa mobilbilder, orkade inte kasta kameran över axeln imorse. Så gruppbilden jag tog på klassen innan jag drog blev med den lilla, charmiga, engångskameran jag tagit med. Marco tyckte den var väldigt liten... och töntig...


bakåtvänd-nära-att-knäcka-nacken-volt-från-soffa

Rätt chill dag idag, upp halv 6, ducha, frukost i form av pannkakor och lönnsirap, mums, sen till skolan kl 8 rigga ljuset för nude plåtningen, chilla ett tag. Sen kom modellen, och det var den bra! Som tur hade hon samma skostorlek som mig så min idé funkade :) Blev rätt nöjd med det, redigerade klart bilderna samma eftermiddag. Och käkade sushi till lunch. Jag har aldrig käkat sushi innan så det var intressant. För jag vägrar äta rå fisk, men provade två olika med kyckling. Ingen jättehit faktiskt, tyvärr... MEN MEN!

Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, jag tror jag har sträckt mitt finger, det gör ont när jag böjer på det :S

AHH! Igår, så gjorde jag en väldigt underhållande sak. Makarina och Ida satt i en soffa så ställde jag mig bakom och skulle böja mig över soffryggen och höll emot med händerna, det tyckte inte ida så hon tog tag om min nacke och trodde jag skulle slå en kullerbytta över. Men icke! Jag höll emot och det blev någon konstig omvänd ostbågsböj (x4) på min rygg och jag landade till slut på det mysiga, obehandlade betonggolvet och har nu ett till stort blåmärke på knät. Första tanken som gick igenom mitt huvud var:
  1. Jag kommer knäcka nacken!
  2. Hoppas jag inte sparkar Makarina i ansiktet
  3. (när jag landat) Shit vad kul det där måste ha sett ut!
  4. Filma nån kanske?
Underhållande iaf :D

Slänger in en bild från ett par dagar sen på en amputerad duva... i brist på annat underhållande!

Flåt, har verkigen inga roliga bilder just nu, tänkte slänga upp en från plåtningen idag, men skippa det. Kanske sen!


att jag aldrig lär mig

Dagar som jag planerar blir aldrig som tänkt. Idag var inget undantag! Från början var det tänkt att jag skulle ta mig ut till one three hill och en park där. Men nej, råkade snooza 2 timmar, slö som bara det och kom inte ur sängen förrens runt kl 12 kanske. Då blev det ner på stan för ett par skor och en liten promenad, hittade halsbandet och läppsylet med coca cola smak också :D hihi! Halsbandet var ett rent fynd! Sen blev det nudlar och kyckling till lunch, mätt blev jag iaf. Sen träffade jag på Ida och henens kompis utanför hostlet och snackade lite med dom och sen gick jag bort till myers park och solade lite och läste. Nu sitter jag på rummet och fyller i lite papper. Har ett extremt sockersug så jag ska bara skriva klart här och fixa papperna sen blir det några lie to me avsnitt och sockerbomb :D


RSS 2.0